Saavutettavuusseloste

Tämä Villimpi länsi -sivuston saavutettavuusseloste koskee verkkosivuja www.villimpilansi.fi. Seloste on päivitetty 9.3.2021.

Sivuston on toteuttanut Pirkanmaan liitto yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan liiton, Keski-Suomen liiton, Satakuntaliiton ja Pohjanmaan liiton kanssa.

Pirkanmaan liiton verkkopalveluja koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. Siinä edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Villimpi länsi -sivusto julkaistiin kesällä 2017.

Sivuston saavutettavuutta on mietitty rakentamisen yhteydessä ja uudelleen vuonna 2021, kun sivustoa alettiin jälleen päivittää uusilla sisällöillä. Koska sivuston pohja on luotu ennen saavutettavuusvelvoitteiden määräaikaa 23.9.2019, saavutettavuudessa voi olla yksittäisiä puutteita.

Tietoa ei-saavutettavasta sisällöstä:

Vanhoilla sisältösivuilla saattaa olla vielä puutteita, kuten vanhoja videoita, joita ei ole tekstitetty. Videot on julkaistu vuonna 2017. Tekstisisältöä on päivitetty ja se kertoo kuitenkin kattavasti aihealueiden sisällöstä.

Jos huomasit saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme, kerro siitä meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Voit jättää palautetta verkkolomakkeella, joka löytyy tämän linkin takaa.

Sähköpostiosoitteemme on: pirkanmaan.liitto(a)pirkanmaa.fi

Pirkanmaan liitossa saavutettavuusasioista vastaa organisaatiotasolla hallintojohtaja Petri Pikkuaho.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille Pirkanmaan liittoon (eli sivuston ylläpitäjälle). Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi 
saavutettavuus(a)avi.fi 
puhelinnumero vaihde: 0295 016 000

Tämä verkkosivusto on julkaistu kesällä 2017.